Function Module not working for old Role

Advertisement

Dears
Function Module not working for old Role
Function Module: /VIRSA/BAPI_AE_USERS_FOR_ROLES
Before EHP4 upgrade this functional module working fine, but after updated users are not visible.
We have chekced if the users are assigned directly users are visible but indirect (Position Based) assignment users are not apprearing.
Pl check the fucntion module with given roles below and identify the root cause,
EP_TRVL_ALL_CAB     - Old Role
EP_TRN_TRVL_DRGC_V2 - New Role
Regards
Krishna Mohan CH
9704500717

Advertisement

Krishna,
I do not think this BAPI is meant to be called by anyone but the application using it, and its functionality may therefore change without notice.
What are you trying to achieve? Maybe there's a better way to do that...
Frank.

October 11, 2015

Function Module not working for old Role

Dears Function Module not working for old Role Function Module: /VIRSA/BAPI_AE_USERS_FOR_ROLES Before EHP4 upgrade this functional module working fine, but after updated users are not visible. We have chekced if the users are assigned directly users

Function Module not working through VC

Hi Experts I am facing one strange issue while working on VC model with function module as data service. This FM is to writes data to bcak end BI master data table which is working fine through BI. When i pass the values through VC, New values are no

Import mail function does not work for Outlook Express

working on a windows 8.1 laptop, trying to import emails from a Outlook Express directory that was moved to the new PC. Latest Thunderbird is running and the import starts and then very quickly finishes without importing anything.Thunderbird import d

Abs Function is not working for converting the negitive valies

Hi ,    My requirement is from the sorce I'm getting Amount data (both negative and possitive values) if the value is negative then i want to convert it as possitive value. that means always i want to pass possitive values to my target side. For this

Formula Functions are not working for Input Ready Key Figure

Hi all, I have created an Input Ready report in BI IP, which is containg number of Characteristics / Key Fig. / Formula Functions. Here, when I am executing this report, it is throwing below message only for formula functions I am using in the report

IF function is not working for me

Hi Guys, My first post here. I tried 'IF' function with the following formula: =IF(M2>=40, 'LEFT SQUARE BRACKETage of 40-49RIGHT SQUARE BRACKET, LEFT SQUARE BRACKETage of 30-39RIGHT SQUARE BRACKET) Of course the brackets are real brackets not text li

YouTube not working for old ipad

Youtube app won't work on gen 1 iPad.Hello there, An Unown Username. When troubleshooting issues with an application on your iOS device, the following Knowledge Base article offers up some great steps and additional recommendations for resolving your

Crystal Report for VS2010 - The Go To Page function does not work

When running a report into Crystal(VS2010), the Go To Page function does not work.  Typing in a page number and pressing Enter does not take you to that page.  The report remains on the current page. I'm not sure if there is suppose to be a button li

'Image Set' in Contacts print function not working for envelopes

I'm using 'Image Set' in Apple Contacts to insert a pic into my Christmas address labels, which works fine, but when I try to use the same function to try and print envelopes the 'set image' function will not work, and no image will appear. Ive tried

Wls 11g jaas module not working

Hi, I am successfully using a standard JAAS module to authorize and authenticate users on an HPUX – WebLogic 9.2 environment. However when we port this exact JAAS module to a LINUX – WebLogic 11g environment, the JAAS module times-out after 25 minute

Error Function module " " not found in Smartforms

Hi all, Please help me out…. I created the form using the smartforms, check it and activated it. I can see the unique function module is assigned to the form. I wrote the ABAP program and use function module ‘SSF_FUNCTION_MODULE_NAME’and also define

I have just downloaded Firefox 4 and my autofill on the google toolbar is not working for any webpages it previously worked with. Is there a way to fix this? Thanks

Question I have just downloaded Firefox 4 and my autofill on the google toolbar is not working for any webpages it previously worked with. Is there a way to fix this? ThanksCrap. That's what I was afraid of...Well, since I'm away from home and not ne

Software Update Point Switching is not working for some Clients

Hi there, I found nothing similar here and I hope this is the right section. I´m running ConfigMgr 2012 R2 where one of the Site Systems from one of the Primaries is located in an untrusted Forest in a perimeter Network. The Site System there has the

Autofill function is not working, 'window' sticks through it not functional!

autofill function is not working, 'window' sticks through it not functional!Back up all data, then test after each of the following steps that you haven't already tried. Stop when the problem is resolved. 1. Quit and relaunch Safari. 2. Select your c

Flash Player not working for Youtube

I have Windows Me (yes im very old school) and am using Internet Explorer and for some reason flash player 9.0 will not work for youtube. I was just on youtube, watching some video, listening to music and it was working perfectly fine. I clicked on a

SMQ2 SYSFAIL - Function Module not found

Hi All, When i am trying to push data to cdb i got sysfail - Function module not found error in the smq2. But data inserted in the cdb, the probelm we found was the data object having the dependency cause this error. The data was there in the cdb, bu

New graphics card not working in old Pavilion elite

Hey, so i bought a new graphics card, ASUS strix 750ti oc ed., when i plug it in to my Pavilion elite hpe 531sc i get a blue screen with the hp logo and a text saying 'press esc for startup menu' or something like that. Pressing esc does nothing, pre

Out of office replies in Exchange 2013 not working for external recipients

Hi, Few days ago a couple of company workers went to vacation. They set up OOF automatic replies in OWA 2013. However automatic replies are not working for external recipients (outside of company). Internal users (company users) receive OOF notificat

Idoc error 51 - "Function module not allowed - APPL_IDOC_INPUT1'

Hello everyone, We are uploading GL balances from legacy to SAP using the LSMW Bapi object - bus6035 method - post message type - ACC_DOCUMENT Basic type - ACC_DOCUMENT03 When we run the lsmw, idoc is created, however with an error 51 saying "Functio

Radio button and associated functionality is not working!

Hi Pros, I am facing the following problem: 1.I have an interactive PDF created in Acrobat 9 Pro. 2.PDF have few radio buttons, each radio buttons ahave assigned valus(eg: 1,2,3 etc) 3.I have a text box in which the value of selected radio button is