Connecting to remote server failed with the following error message : Access is denied. For more information, see the about_Remote_Troubleshooting Help topic. It was running the command 'Discover-ExchangeServer -UseWIA $true -SuppressError $true -CurrentV

Advertisement

I installed Exchange Server 2010 inside my VMWare Windows Server 2008 Ent R2. And After successful installation  when I try to open my Exchange Server Console, I am getting the following error message. I am very new to Exchange server please help me
to solve this problem.
Initialization Failed
The following error occurred while searching for the on-premises Exchange server:
[win-.local] Connecting to remote server failed with the following error message : Access is denied. For more information, see the about_Remote_Troubleshooting Help topic. It was running the command 'Discover-ExchangeServer -UseWIA $true -SuppressError
$true -CurrentVersion 'Version 14.1 (Build 218.15)''.
Thanks Vivek
SharePoint Foundation 2010 Book
http://www.redpipit.com

Advertisement

Hi,
Please have a look at the article below:
Troubleshooting Exchange 2010 Management Tools startup issues
http://blogs.technet.com/b/exchange/archive/2010/02/04/3409289.aspx
Resolving WinRM errors and Exchange 2010 Management tools startup failures
http://blogs.technet.com/b/exchange/archive/2010/12/07/3411644.aspx
Besides, please run the cmdlet below:
 set-user alias -remotepowershellenabled$true
Xiu Zhang
TechNet Community Support

November 30, -0001

Connecting to remote server failed with the following error message : Access is denied. For more information, see the about_Remote_Troubleshooting Help topic. It was running the command 'Discover-ExchangeServer -UseWIA $true -SuppressError $true -CurrentV

I installed Exchange Server 2010 inside my VMWare Windows Server 2008 Ent R2. And After successful installation  when I try to open my Exchange Server Console, I am getting the following error message. I am very new to Exchange server please help me

SetDpmServer failed with errorcode =0x80070005, error says: Access is denied.

We have a Windows 2008 R2 server that we need to move it's protection from one DPM server (DPM2) to another DPM server (DPMTEST1) We logon onto the Agent server (one being protected) with with my own Domain Admin account, (Not the Domain Administrato

I keep getting the following error message. "javascript application nodes [0] is unidentified" how do I fix it?

whenever I am using Firefox, the following error message keeps popping up. "javascript application nodes [0] is unidentified" how do I fix the problem? ThanksCan you associate this error with a particular website, or does it seem to occur on man

Processing data for a remote command failed with the following error message: Error occurred during the Kerberos reponse.

Hi! We have 5 Exchange 2013 servers and when I'm trying to run a script that includes the cmd-let Get-MessageTrackinglog with StartDate = the first of the month and with EndDate = the end of the month I get the following error message after a couple

HT2305 When I am trying to update my iPad 2 via syncing it with my PC, I get the following error message: "iPad software update server could not be contacted." Any ideas?

When I am trying to update my iPad 2 via syncing it with my PC, I get the following error message: "iPad software update server could not be contacted." Any ideas?Try rebooting your router and or cable modem. Unplug it/them for about 30 seconds

I loaded Digital Editions onto a second computer at home.  When I try to download a book from the library I get the following error message: E_Act_Not_Ready, License Server Communication.  Any suggestions?

I loaded Digital Editions onto a second computer at home.  When I try to download a book from the library I get the following error message: E_Act_Not_Ready, License Server Communication.  Any suggestions?Having exact same problem, only it's with a b

HT1349 I'm trying to re-install I-Tunes on my Windows 7 computer.  I get the following error message: Service "Apple Mobile Device" failed to start.  Verify that you have sufficient privileges to start system services.  HELP?

I'm trying to re-install I-Tunes on my Windows 7 computer.  I get the following error message: Service "Apple Mobile Device" failed to start.  Verify that you have sufficient privileges to start system services.  HELP?Did you try to update iTune

When attempting to install OS X Mountain Lion I get the following error message "We could not complete your purchase. OS X Mountain Lion is not compatible with this computer." Any idea what the issue might be?

When attempting to install OS X Mountain Lion I get the following error message "We could not complete your purchase. OS X Mountain Lion is not compatible with this computer." Any idea what the issue might be?Mama -- Which Mac?????? iMac, MacBoo

With my new macbook I attempted to open an older spreadsheet and get the following error message:  "This spreadsheet cannot be opened because ti is too old.  To open it, save it with numbers '09 first"  So how does one do this when I only have ver3.1?

With my new macbook I attempted to open an older spreadsheet and get the following error message:  "This spreadsheet cannot be opened because ti is too old.  To open it, save it with numbers '09 first"  So how does one do this when I only have v

I have been trying to publish my podcast to iTunes with no success – I keep getting the following error message

I have been trying to publish my podcast to iTunes with no success – I keep getting the following error message We could not complete your iTunes store request. You do not have enough access privileges for this operation. There was an error in the iT

When I attempt to sych with I tunes I get the following Error Message.  "Itunes was unable to load data class information from synch services. Reconnect or try again later."  How do I fix this?  This started happening after I updated to the latest version

When I attmpt to synch my Iphone I get the following error message.  "Itunes was unable to load data class informationfrom synch services.  Reconnect or try again later.  This started after I uddated to the latest version of Itunes. What should I do?

There was a problem updating InDesign CC For more information see the specific error below.  Update Failed Download error.  Press Retry to try again or contact customer support.(49)

Posted the entire text from the error window, when trying to update, using the normal NON-TECHIE way to update any and all Adobe CC products, via the Creative Cloud updater installed when Adobe Creative Cloud subscription was purchased when first off

I have an Epson 2200 which was in perfect working condition until just now when I received the following error message: /Library/Printers/EPSON/InkjetPrinter2/Filter/rastertoescpII.app/Contents/MacOS /.  What to do???

I have an Epson 2200 which was in perfect working condition until just now when I received the following error message: /Library/Printers/EPSON/InkjetPrinter2/Filter/rastertoescpII.app/Contents/MacOS /.  What to do???Hello kelsey1942, It sounds like

When downloading itunes onto my windows 7 pc I get the following error message "this installation package could not be opened verify that the package exists and that you can access it"

I am having trouble downloading Itune, icloud etc onto my Windows 7 PC and keep getting the following error message "this installation pack could not be opened, verify that the package exists and that you can access it"tried downloading the quic

"Lightroom_5_LS11_mac_5_7.dmg" for Mac to update my Lightroom 5.6 (build 974614) but when I attempt to open it I get the following error message "Lightroom_5_LS11_mac_5_7.dmg can't be opened as the disk image is not recognised". I'm running Yosemite OS 10

I have downloaded "Lightroom_5_LS11_mac_5_7.dmg" for Mac to update my Lightroom 5.6 (build 974614) but when I attempt to open it I get the following error message "Lightroom_5_LS11_mac_5_7.dmg can't be opened as the disk image is not recogn

HT1390 I can't transfer a rented movie from my iMac to my iPad. It get the following error message- the rental could not be transferred to the iPad because it has already been transferred to another computer or device. I have not transferred it to anywher

I can't transfer a rented movie from my iMac to my iPad. It get the following error message- the rental could not be transferred to the iPad because it has already been transferred to another computer or device. I have not transferred it to anywhere

When I start my computer the following error: AppleSyncNotifier.exe Entry Point Not Found Procedure entry point xmlTextReaderName could not be located in the dynamic link library libxml2.dll

After updating to iTunes version 10.5, every time I start the computer the following error message appears: AppleSyncNotifier.exe - Entry Point Not Found. Procedure entry point xmlTextReaderName could not be located in the dynamic link library libxml

Why the following error message "The message could not be moved to the mailbox Trash".

Why do I see the following error message? "Unable to Move Message. The message could not be moved to the mailbox Trash".Try closing the Mail app via the multitasking bar and see if you can delete them when you re-open the app : double-click the

Lastest Itunes version loaded - Receive the following error message when trying to download a music CD: "Error occurred while converting the file (title of CD) A file was specified instead of a folder."

OS X Mavericks with latest itunes version loaded.  Receive the following error message when attempting to download a music CD: " Error occurred while converting the file (name of music CD). A file was speceifed instead of a folder."The best disc

When attempting to set up iCloud on my iMac I receive the following error message 'To use the "iCloud" preferences pane, System Preferences must quit and reopen'. I have tried quitting, re-booting etc but still receive this message. Any ideas?

When attempting to set up iCloud on my iMac I receive the following error message "To use the 'iCloud' preferences pane, System Preferences must quit and reopen." I have tried quitting, even re-booting etc but still receive this message. Any ide